Kundservice: 0500-49 49 70  / E-post: hydraulik@wahlstrom.se

VI GER HYDRAULIKEN UNIKA FUNKTIONER OCH EGENSKAPER

Linnéa Barkman till vår Inköpsavdelning

Nu har Linnéa Barkman börjat arbeta som inköpare hos oss. Den 2 mars var första arbetsdagen i Skultorp, utanför Skövde.

”Jag trivs väldigt bra och har fått ett bra välkomnande på Stig Wahlström Hydraulik”, berättar Linnéa som närmast kommer från Daloc. Där har Linnéa under de senaste sju åren haft roller som offertingenjör, produktionsplanerare samt planeringsansvarig.

”Här på Stig Wahlström Hydraulik arbetar jag nu med inköp och kundsupport. Jag gör inköp av komponenter till vår egen produktion, men även direkt inköp mot kundorder. I mitt arbete ingår bland annat också att bevaka leveranser, arbeta strategiskt med att förbättra våra förutsättningar att köpa rätt saker - i rätt tid, samt att ge support till våra kunder när det gäller deras order”, säger Linnéa.

”Stig Wahlström Hydraulik arbetar aktivt med att förbättra arbetssätt och processer, för att kunna fortsätta växa och utvecklas på ett hållbart sätt.”

 ”Mitt intryck av Stig Wahlström Hydraulik är att man värnar om sina medarbetare, det märks att alla trivs. Jag har även fått intrycket att företaget arbetar aktivt med att förbättra arbetssätt och processer, för att kunna fortsätta växa och utvecklas på ett hållbart sätt. Medarbetarna uppmuntras till att komma med förbättringsförslag, det gillar jag!”, berättar Linnéa.

Vi önskar Linnéa varmt välkommen till oss.