Kundservice: 0500-49 49 70  / E-post: hydraulik@wahlstrom.se

VI GER HYDRAULIKEN UNIKA FUNKTIONER OCH EGENSKAPER

Vår nya fabrik – med optimalt anpassade lokaler

I våras blev vår nya fabrik färdigbyggd. Byggnaden är 2500 kvadratmeter stor och rymmer vår produktionsenhet såväl som våra avdelningar för konstruktion, support samt inköp.

I fabriken finns sju bearbetningsmaskiner, två bandsågar samt en centralanläggning för kylvätska. Då den är belägen på Margrelundsvägen 9, utanför Skövde, ligger den precis intill vår befintliga monteringsenhet. Investeringen av den nya fabriken kom till följd av goda framtidsutsikter för Stig Wahlström Hydraulik och möjliggjorde för oss att expandera med fler maskiner. Det var ett steg att ytterligare effektivisera produktionslinan samt ta nästa kliv i vårt ständiga kvalitetsarbete.

- Den nya byggnaden har möjliggjort en närhet samt ett utökat samarbete mellan support, konstruktion och produktion, då avdelningarna nu ligger samlade i en och samma fastighet. Men det innebär också att vi kommit närmare vår monteringsenhet och vårt lager, som ligger i byggnaden precis intill, säger Nicklas Andersson, inköpschef på Stig Wahlström Hydraulik och fortsätter:

- Logistiken har blivit bättre och lokalerna är perfekt anpassade för vårt tillverkningsflöde, vilket i sin tur gör det lättare att bibehålla hålla en strukturerad ordning. Vi har även fått två fina konferensrum och lokaler som vi är riktigt stolta över att visa upp för våra besökare.