Kundservice: 0500-49 49 70  / E-post: hydraulik@wahlstrom.se

VI GER HYDRAULIKEN UNIKA FUNKTIONER OCH EGENSKAPER

Vi bygger ut vår monteringsenhet

Första spadtaget för utbyggnationen av vår monteringsenhet är nu taget. Bygget kommer till följd av vårt ökade behov av lagringsutrymme, men vi kommer därtill även att bygga ett nytt rum för vår tvätt.

- Detta medför att vi höjer ribban när det kommer till vårt arbete för renhet i våra produkter. Tvättrummet kommer att ha samma övertryck i ventilationen som vårt monteringsrum har idag, vilket innebär att inga partiklar kan sugas in från angränsande rum. En klimatanläggning kommer också att finnas på plats i rummet, för att ge en optimal arbetsmiljö, säger Jonas Ottosson, platschef monteringen och fortsätter:

- En kompressor kommer även att placeras längst in i det nya pallagret, vilket kommer leda till en förbättrad arbetsmiljö även där, eftersom såväl ljudnivå som värme kommer minska.

Totalt kommer vi att öka med omkring 450 pallplatser, från dagens 280 stycken. Största delen av bygget beräknas vara färdigt kring årsskiftet, och vi räknar med att påbörja själva inredningsarbetet under början av år 2020.