Kundservice: 0500-49 49 70  / E-post: hydraulik@wahlstrom.se

VI GER HYDRAULIKEN UNIKA FUNKTIONER OCH EGENSKAPER

Vi inleder samarbete med Magntec

Nu inleder Stig Wahlström Hydraulik ett samarbete med Magntec, som erbjuder tjänster kopplade till utveckling av den autonoma produkten.

- Vi är glada för samarbetet då Magntec är ett företag med lång erfarenhet och god kunskap inom sitt område, säger Anders Berkevall, vd på Stig Wahlström Hydraulik.

Tillsammans med Stig Wahlström Hydraulik kan Magntec erbjuda flexibla helhetslösningar när det kommer till modifiering av styrsystem. 

- Stig Wahlström Hydraulik blir en viktig del av vårt nätverk för att hjälpa företag att skifta till autonoma produkter. Det är viktigt att kunna kontrollera maskinen med stor precision och med samarbetet kan vi tillsammans utveckla mycket finjusterade hydraulkomponenter, säger Magnus Pettersson, vd Magntec och fortsätter;

- I Stig Wahlström Hydraulik ser vi en flexibel organisation som möjliggör specialanpassningar och som är kompetenta inom sitt område. Det är ett offensivt företag som satsar på kvalitet och det är även en stor fördel att de har lokal produktion i Sverige.