Kundservice: 0500-49 49 70  / E-post: hydraulik@wahlstrom.se

VI GER HYDRAULIKEN UNIKA FUNKTIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker två konstruktörer med placering i Skövde!

Om företaget

Stig Wahlström Hydraulik AB ger hydraulik unika egenskaper med fokus på nyttomaximering och de konkurrensfördelar vi skapar. Vi har lång erfarenhet av såväl produktkonstruktion som hydraulikdesign och vi är en ledande leverantör av automatiserings- och säkerhetskomponenter till tillverkningsindustrin. I våra slutprodukter använder vi egenkonstruerade produkter såväl som samarbetspartners komponenter, vilket gör innovation, ny teknik och spetskompetens viktigt för oss. Med hög produktkännedom och bred kompetens hos våra medarbetare satsar vi nu inför framtiden och söker därmed en konstruktör som vill vara med att utveckla våra hydraulikprodukter och -lösningar i Skövde.

Dina arbetsuppgifter

Stig Wahlström Hydraulik AB har en egen aktiv utvecklingsavdelning. Vi konstruerar och producerar själva majoriteten av de ventilblock vi säljer och levererar ofta över 1000st block per vecka till våra största kunder. Det är din uppgift som konstruktör att beräkna, konstruera samt att ta fram specifikationer och ritningar efter våra kunders behov.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning inom hydraulik alternativt flera års praktisk erfarenhet som konstruktör. Du är van vid att arbeta i SolidWorks eller annat jämförbart CAD-program, behärskar det engelska språket väl och har i övrigt god datorvana. Att du har kunskaper inom beräkningar, kvalitet och hydrauliska system är meriterande. Vi ser gärna att du kan tänka dig att ansvara för mindre projekt i framtiden. 

Som person har du ett gediget teknikintresse, är ansvarstagande, självgående och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du är noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och stort engagemang. 

Stig Wahlström Hydraulik AB samarbetar med Ikett Personalpartner i denna rekrytering. Registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16:e maj. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stefan Kjellén på telefon 0733-464687.

Varmt välkommen med din ansökan!