Kundservice: 08-555 921 00  / E-post: hydraulik@wahlstrom.se

VI GER HYDRAULIKEN UNIKA FUNKTIONER OCH EGENSKAPER

Vi har en egen aktiv konstruktionsavdelning

Stig Wahlström Hydraulik AB har en egen aktiv utvecklingsavdelning, där vi själva konstruerar de flesta av de ventilblock vi säljer. Vi serietillverkar gärna block och levererar ofta över 1000st block per vecka till våra största kunder.

Vår konstruktionsavdelning sitter i Farsta, i södra Stockholms kommun. Där har vi ett nära samarbete med våra fabriker i Skövde där serietillverkning, tillverkning av prototyper och montering finns.

Vi strävar också ständigt efter att hitta nya, innovativa tillverkare med nya produkter och tekniska lösningar. Kravet är att även nya tillverkare ska ha en egen aktiv konstruktions- och utvecklingssida. Kombinationen importör av högkvalitativa automatiserings- och säkerhetskomponenter och en bred applikationskunskap, gör oss till en värdefull samarbetspartner för maskintillverkare i Sverige.

Vår styrka är ett brett produkturval och säljkårens gedigna applikations- och systemkunnande. Detta bidrar i hög grad till en god totalekonomi i våra kunders konstruktioner, samtidigt som det gör oss till en värdefull samarbetspartner för svenska tillverkande företag.