Kundservice: 08-555 921 00  / E-post: hydraulik@wahlstrom.se

VI GER HYDRAULIKEN UNIKA FUNKTIONER OCH EGENSKAPER

Rätt slags närhet - flexibilitet, leveranssäkerhet och kundrelationer

Vi tror på kombinationen av spetskompetens och engagemang. På att kombinera det stora företagets resurser med det mindre företagets engagemang och närhet.

Samarbetet och lösningen ska vara nära

Däremot tror vi inte på att begränsa denna närhet geografiskt. Vi samarbetar istället med några av världens ledande komponentleverantörer, för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och leveranssäkerhet på våra produkter. Det är samarbetet och lösningen som ska vara nära, resonerar vi. Vart sedan den bästa komponenten eller produkten råkar tillverkas handlar bara om effektiv logistik – och det har vi över 60 års erfarenhet av.

Ledande samarbetspartners inom hydraulik över hela världen

Detta fokus har gjort oss till en ledande leverantör av automatiserings- och säkerhetskomponenter till den tillverkande industrin, och vi har lång erfarenhet av import av kvalitetskomponenter och produkter inom hydraulik. Våra samarbetspartner är tillverkare av högkvalitativa produkter över hela världen – ofta med egen utvecklingsavdelning och för många av produkterna är Stig Wahlström Hydraulik AB exklusiv distributör.